Voetbalvereniging Zuidlaarderveen
(De jeugd heeft de toekomst)
Wedstrijdschema 7x7 18+
Nummer Datum Tijd Thuisteam Uitteam Accommodatie Plaats Veld
 wachten op indeling
 KNVB

wedstrijdschema 7x7 35+
Nummer Datum Tijd Thuisteam Uitteam Accommodatie Plaats Veld
 wachten op indeling
 KNVB

7 x 7 competitie
Er wordt gespeeld in klein toernooi verband, om en om bij de deelnemende verenigingen. Er spelen per speelavond 5 teams van 7 man een enkelvoudige competitie op klein veld. VV Zuidlaarderveen zal ook komend seizoen aan twee 7 x 7 competities deelnemen, met een team van 18+ en een team van 35+. Spelers ouder dan 18 jaar (18+) of ouder dan 35 jaar (35+) die zin hebben om eens lekker tegen een balletje te trappen onder niet te extreme omstandigheden, of die ooit gevoetbald hebben en weer eenvoudig willen beginnen, of er (op latere leeftijd) nog mee willen starten, kunnen zich melden bij een van de bestuursleden, Martijn Hake, Collin Schollema of Wouter Vink. Op dinsdagavonden tijdens de training (vanaf 20 uur) is er ook altijd iemand aanwezig in de Zaandorre (of op het veld achter de Zaandorre). Informeer maar eens, je bent van harte welkom bij de club.

Bestuurswisseling

Op 12 mei 2020 is er een nieuw dagelijks bestuur gekozen. Het voorzitterschap en het secretariaat zijn in beide gevallen duo bezettingen geworden. De duo-voorzitters zijn: Bas Schrage en Marthijn Broeils. De duo-secretarissen zijn: Martijn Hake en Collin Schollema. Penningmeester blijft Wouter Vink. Hieronder het nieuwe bestuur.

bestuur 2020.jpg

Wedstrijdzaken App

Let op: zie onderstaand bericht van de KNVB, zorg dat je deze App download voor aanvang van de competitie.

Vanaf het seizoen 2017/’18 worden alle voetbalwedstrijden
van de KNVB vastgelegd met het
digitale wedstrijdformulier op een smartphone of
tablet.

App downloaden

Het mobiel digitaal wedstrijdformulier is onderdeel van de Wedstrijdzaken-app. Deze app is beschikbaar voor iOS en Android en voor iedereen te downloaden.

App Wedstrijdzaken Apple StoreDownload de app Wedstrijdzaken voor je iPhone of iPad.App Wedstrijdzaken Google Play StoreDownload de app Wedstrijdzaken voor je Android-toestel.​

Wie is Online