Voetbalvereniging Zuidlaarderveen
(De jeugd heeft de toekomst)
Home arrow Nieuws arrow Van de bestuurstafel arrow 7 x 7 competitie
7 x 7 competitie PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Administrator1
woensdag 17 april 2019
Er wordt gespeeld in klein toernooi verband, om en om bij de deelnemende verenigingen. Er spelen dan 5 teams van 7 man een enkelvoudige competitie op klein veld. VV Zuidlaarderveen zal ook komend seizoen naast het reguliere zondag voetbal aan een 7 x 7 competitie deelnemen. Spelers ouder dan 35 jaar die zin hebben om eens lekker tegen een balletje te trappen onder niet te extreme omstandigheden, of die ooit gevoetbald hebben en weer eenvoudig willen beginnen, of er op latere leeftijd nog mee willen starten, kunnen zich melden bij een van de bestuursleden, Martijn Hake, Collin Schollema of Wouter Vink. Op dinsdagavonden tijdens de training (vanaf 20 uur) is er ook altijd iemand aanwezig in de Zaandorre (of op het veld achter de Zaandorre). Trouwens mocht je belangstelling hebben om mee te doen aan de normale competitie (op zondag) dan ben je natuurlijk ook van harte welkom bij de club.
Laatst geupdate op ( zaterdag 12 september 2020 )

< Vorige   Volgende >