Voetbalvereniging Zuidlaarderveen
(De jeugd heeft de toekomst)
Home arrow Teams arrow Zuidlaarderveen 3 arrow Verslagen arrow Het Dârde - SVZ 2 1-2 (1-1)
Het Dârde - SVZ 2 1-2 (1-1) PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Richard   
donderdag 04 mei 2017
Wat begon als een mooie morgen lekker weertje. Lekker vroeg het bed uit om onze tegenstanders van volgende week eens te zien spelen stonden yorrick en ik met zn 2en lekker fanatiek actief 7 aan te moedigen.  Wat wij hebben gezien is dat vako 5 gewoon te pakken is. Is wel terug te zien aan hun eindstand vandaag. 
Een maal aan gekomen op de zaandorre. Stonden daar onze team genoten met hun mooie rooie vestjes. Vergeet ze de volgende wedstijd niet anders komen er toch echt weer boetes 🍺.  Maar goed we gingen met zn allen de kleedkamer in en daar begon eigenlijk al direct de aanrijding voor onze off day. Patrick op Henk zijn plek en een muziek in de kleedkamer die zelfs radio noord niet eens zou uitzenden zelfs de locale zend  piraat zou tranen in zijn ogen krijgen van die muziek.
Verder de warming up gaat van start onder leiding van janjaap moeten we eerst 4x heen en weer lopen al vervolgens onze oefeningen te gaan doen( resultaat vermoeid aan de wedstrijd beginnen ) na een maal de toss te hebben gewonnen mogen wij aftrappen.  We beginnen op zich redelijk aan de wedstrijd en af en toe worden er wat speldenprikjes uit gedeeld over en weer de wedstrijd kwam niet echt lekker op gang. Na een diepe bal van mij valt de bal tussen hun laatste man en de keeper john geloofde in deze bal en weet na half gestoei met de keeper van svz de bal bij Kevin in de voeten te krijgen. 1-0 voor zuidlaarderveen. En we gaan op dezelfde voet verder. stug voetballen en kunnen elkaar maar moeilijk vinden.  Na een overtreding  van hake op 20 meter van onze goal krijg svz een vrije trap eigenlijks niks aan de hand.  De bal word genomen Remco rost hem weg maar komt weer in de voeten van de trappen nemer deze schiet nog een de lange hoek in ik denk dat patrick hem gehad had als janjaap met zn hak voet of grote teen er aan had gezeten de bal rold knullig over onze doellijn 1-1.  Daarna was het rust. Na een bakkie tee een peuk en wat spirituele praat in de kleed kamer gaan we aan de 2e helft beginnen. Svz trapt af en we zijn eigenlijk direct het spoor bijster. Niks loopt meer ze kunnen vrij uit combineren maar kansen krijgen ze niet. 
Rond de 70minuut krijg svz een corner word moeilijk weg gewerkt. En ik heb het niet gezien onze lijder stond er voor maar Remco zou met bal en al de goal zijn in geduwt. Knappe vent want ik krijg Remco op de training nooit aan de kant net een blok beton. Met nog 15 minuten in het veld komt Henk als diepe spits pirmin aflossen.  Henk krijg wat balletjes verliest een scheen beschermer onderweg maar hij gaat ervoor oorlog maken ! Na een fantastische hak bal over zich zelf heen slalomt hij rustig door de verdediging van svz het zij niet dat dit een beter lot had verdiend. Maar Henk viel goed in maar werd bruut onderuit geschoffelt door een verdediger. Hij moest al weer redelijk vlot naar de kant. We konden nog wel 3 dagen door voetballen maar een goal hadden we waarschijnlijk nooit gemaakt. 
Eindstand dus ook 1-2 verloren. 

Conclusie titel verspeeld ? 
Ik denk het niet ze moeten toch nog een x wat laten liggen zowel vako als amacitia. Wij hebben nog 3 finales en laten dat drie mooie finales worden met 9 punten. 

Tot slot het was een wedstrijd die niet aan te zien was. Het zij zo. Dat brengt mij tot de pen.. hake bedankt dat ik dit stukje heb mogen schrijven voor zo'n heerlijke aaierbal ! Ik kan al niet wachten op 21 mei ! Maar ik geef je de pen niet. De gene die het volgende stukje mag gaan schrijven is John de pen ligt nu bij jou .Ik hoop dat je een mooier stukje mag schrijven dan dat ik doe en dat je je eigen goals volgende mooi mag verwoorden.  ( niet letterlijk eigen goals natuurlijk die hebben we al zat ).

Bedankt voor jullie aandacht. 
En op na een beter resultaat volgende week 
 
(Alle type fouten niet op letten graag ) 

Mvg
Richard Feenstra
Laatst geupdate op ( dinsdag 16 mei 2017 )
 
< Vorige   Volgende >