Voetbalvereniging Zuidlaarderveen
(De jeugd heeft de toekomst)
Home arrow Sponsoring arrow Club van 50
Club van 50 PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Administrator
woensdag 24 juni 2009

De club van 50 is een groep particulieren en bedrijven die jaarlijks € 50.- doneren aan de vereniging. De club van 50 heeft een eigen bestuur dat zelf beslist waaraan dit geld wordt besteed. In het algemeen betreft het activiteiten voor de spelers naast het reguliere voetbalprogramma. Zo droeg de club van 50 bij aan de kosten van het trainingskamp voor de jeugd op Ameland en aan het 50-jarige jubileumfeest. De club van 50 organiseert jaarlijks een bijeenkomst voor de leden en ieder lid van de club van 50 heeft recht op een gratis kop koffie bij de thuiswedstrijden van het eerste elftal. Uw bedrijfsnaam wordt gepubliceerd op het bord met de namen van de leden van de club van 50 in de kantine.

Leden club van 50:
cv50.png

Laatst geupdate op ( vrijdag 21 augustus 2009 )