Verslagen
Het Dârde - Tynaarlo 3 7-1 (4-1) PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door John
dinsdag 16 mei 2017
De laatste uit wedstrijd die in eigen huis werd gespeeld, op een zon overgoten Zuidlaarderveen. Ondanks de vele blessures hadden we toch nog een vrij grote selectie. We hebben 2 weken op een rij verloren, dus er was maar 1 taak deze wedstrijd wel winnen.
Laatst geupdate op ( dinsdag 15 augustus 2017 )

Zondag 07 mei, wat een dag. Het was er 1 van teleurstellingen en verrassingen.  Vako was de tegenstander en we wisten allemaal "Deze moeten we winnen".
Laatst geupdate op ( dinsdag 27 juni 2017 )

Wat begon als een mooie morgen lekker weertje. Lekker vroeg het bed uit om onze tegenstanders van volgende week eens te zien spelen stonden yorrick en ik met zn 2en lekker fanatiek actief 7 aan te moedigen.  Wat wij hebben gezien is dat vako 5 gewoon te pakken is. Is wel terug te zien aan hun eindstand vandaag.
Laatst geupdate op ( dinsdag 16 mei 2017 )

Wat begon als een mooie dag… eindigde dan ook in een mooie dag. Laatste minuut de wedstrijd over de streep getrokken, 2 minuten daarna een (Moeilijk lekkere) eierbal van hake, en de rest van de dag nagenieten van de winstpartijen. Met ‘Partijen’ doel ik uiteraard ook op Feyenoord, dat zullen jullie begrijpen!
Laatst geupdate op ( maandag 08 mei 2017 )

Zuidlaarderveen 't Dârde heeft in Eelde Actief een geweldige pak slaag gegeven. Door een ruime zege van 0-3 zijn ze nog maar 7 punten verwijderd van Vako 5 wie al ruime tijd de koppositie heeft in de competitie.
Laatst geupdate op ( donderdag 04 mei 2017 )